Degree in Food Science and Technology

Faculty of Veterinary Sciences

Undergraduate Dissertation

Academic year 2020-2021



Year4
Code30842
NameUndergraduate Dissertation
Course TypeUndergraduate dissertation
ECTS6.0
TermAnnual
SituationOffered
Language
InstructorsAgustín Alejandro Ariño Moneva , Ana Cristina Sánchez Gimeno , Ana María Ferrer Mairal , Ana María Olaizola Tolosana , Ana Pilar Tobajas de la Fuente , Andrea Bellés Miralles , Antonio Monzón Bescós , Cristina Escolar Miñana , Daniel Berdejo Martínez , Diego García Gonzalo , Domingo Blanco Parmo , Eduardo Ruiz Pesini , Eduardo Sánchez Hernando , Elena Purificación Canellas Aguareles , Elisa Gayán Ordás , Esther Asensio Casas , Eva Romeo Salazar , Fernando Blesa Moreno , Francisco José Torcal Milla , Guillermo Cebrián Auré , Ignacio Álvarez Lanzarote , Jesús Andrés Arenas Busto , Joaquina Teresa Juan Esteban , José Antonio Beltrán Gracia , José Emilio Mesonero Gutiérrez , Juan Benito Calanche Morales , Juan José Carramiñana Esteban , Laura Grasa López , Manuel Fondevila Camps , Margarita Pilar Aznar Ramos , María Ángeles Latorre Górriz , María Belén Moreno Franco , María Celia Domeño Recalde , María del Carmen Rota García , María del Pilar Conchello Moreno , María Dolores Pérez Cabrejas , María Esther Arias Álvarez , María Eugenia Venturini Crespo , María Helena Resano Ezcaray , María Lourdes Sánchez Paniagua , María Luisa Salvador Solano , María Pilar Lambán Castillo , María Pilar Mañas Pérez , Marta Herrera Sánchez , Martín Resano Ezcaray , Miguel Calvo Rebollar , Natalia Merino Almalé , Pascual Luis López Buesa , Pedro Marco Montori , Rafael Pagán Tomás , Regina María Lázaro Gistau , Rosa María Pilar Oria Almudí , Santiago Condón Usón , Sara Isabel Remón Oliver , Sara Malo Fumanal , Susana Bayarri Fernández , Susana Lorán Ayala , Víctor Freire Carrascosa , Virginia Celia Resconi Briggiler
Course GuideWeb version / PDF version
Recommended BibliographyBibliography